Du vet, när man är ute och kör bil i tjock dimma och inte ser längre än kortkort…

Igårkväll var jag ute och gick, långt. Jag kom fram till en del saker… men tänkte ändå ”bit ihop,sista biten kvar nu”. Jag klarade förmiddagen idag, men sen kom dimman. Och tårarna har trillat..och trillat. Jag avskyr att säga ”nej,jag orkar inte” till saker, jag vill ju orka och hinna med ALLT, och liiite lite till. Det funkar ibland,för det mesta. Men nu tog det stopp.
Jag gick hem ifrån skolan och har vilat sedan dess. Nu tänker jag sticka iväg på ett spinningpass,jag längtar så jag tappar ord. Svettas ut all negativ energi och samla på mig ny och positiv energi.

Göra saker bara för ens egen skull, inte nå upp till någon annans förväntningar, det borde jag göra oftare.

 Kramas, det är ju det bästa alltså. Tack M.

Förhoppningsvis känns det bättre imorgon!

TA HAND OM DIG, DET FINNS BARA EN AV DIG!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4