Jag njuter av denna dag till fullo. Skippar skolan för en dag,helt och hållet. Så får man göra, det är ju faktiskt lördag. Och första december!

Spisar julmusik,skurar i vart enda hörn,tänder ljus,dricker kaffe,hänger upp julstjärnor,fixar adventsljusstaken inför morgondagen,byter ut och tar fram gammalt och nytt och byter tillbaka igen och sådär håller det på… jag älskar´t!

Mitt i allt gjorde jag det som jag alltid fick göra med mamma när jag var liten; stoppa nejlikor i apelsiner. Då,när jag var liten,tyckte jag mest att det var sanslöst tråkigt och gjorde ont i fingrarna. Nu tycker jag att det är skitmysigt och luktar gott och det ger mig mamma-längtan! <3

Några pluttar som kan lukta så himla gott..

Perfekt att sprida ut här och där i lyan! 😉

HAR DU EN BRA LÖRDAG? 

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4