Adventsgudtjänsten var supermysig och gulliga kyrkokören sjöng så julstämningen singlade ner över vår lilla stad!

Dagens bästa: Jag träffade min extramamma och extrastorasyster, och fick kramas massor. Det var underbart. Massor med underbart 😀 hihi

Annars då? Mannen riggar och giggar…jag fixar och trixar och tränar! Dagens pass,veckans sista, såg ut såhär:

TABATA!

Block ett: Knäböj och täta armhävningar

Block två: Utfallshopp och ryggklapp

Block tre: Upphopp och sidoplanka

Block fyra: Saxhopp och rak planka

-Ladda ner en tabata-timer och kör! Jag körde först en tabata-intervall (4 min) på varje block, det blir 16 minuter. Sedan körde jag ett halvt varv till. Sammanlagt blir det 24 minuter effektiv tid. Det låter lite, men jag kan looova dig, att dom tankarna kommer du inte tänka efter att du provat! KUL, JOBBIGT,SUPERBRA träning! 😀


Nu-middagsdags!

KRAM /lillafrun

G-VMBJT57ZE4