När man haft en dag av mycket spänning och nervositet.

DÅ passar det väl bra med en pysselkväll? Ja.

Finurligt att man ju faktiskt kan pyssla,för kul skull, och att det faktiskt kan bli riktigt fina grejer, som man sedan kan ge bort. I julklapp till exempel. Passande tider,passande tider!

Jag använde blockljus ifrån IKEA och ljusdekor ifrån panduro. La dekoren i blöt,lät den släppa ifrån arket (gick på ett knyck) och sedan klistrade jag bara fast dom på blockljusen och lät det torka. Superenkelt!

Jag gjorde egna etiketter av spillpapper, som jag skrev ”God Jul” och sånt på..och sedan pimpade jag etiketten med självhäftande pärlor. Till sist drog jag ett par varv av hampasnöre eller spets runt ljuset och fäste etiketten i och sen var det klarrrt! Hampasnöre hittar du,tokbilligt,på vilket ica som helst!

Alla olika,men alla lika fina. Visst? 🙂

  Mysigt ting att ge bort tycker jag. Vad tycker du? Är du en pysslare? Är du det inte, så lovar jag att du blir det när du provat det här. Det var hur enkelt som helst och det blev jättefint.

Kvällens julklappstips ifrån mig!

KRAM / lillafrun

G-VMBJT57ZE4