Hej i kvällen!

Här har vi precis kommit in efter en skön pw ute i snöfallet. Snöfys kan vi kalla det. På vissa ställen var det inte alls plogat och det blev rejält jobbigt.  Jag uppskattar snön så. Det är vitt,ljust och så himla…tyst. Jag älskar att stå ute och bara lyssna på tystnaden. Det har jag tyckt om sedan jag var liten.

Det toksnöar.

Denna vecka har jag haft ”mellanvecka” i min träning. Precis som jag brukar ha med jämna mellanrum. Som sagt så är det ju lika viktigt att vila som att träna som att äta som att som att som att…du förstår. Under dessa ”mellan-veckor” håller jag  ”bara” igång med pw:s och plankor åt höger och vänster. Det är ”mellan” för mig. Kom ihåg :vad som är för mig,kanske inte är för dig. Och tvärtom. Det ena behöver inte vara mer rätt eller fel än det andra!

Tänk att det är söndagkväll och imorn är det måndag och det betyder att det är sista-rycket-innan-jul-ledigt-veckan.

Inte klokt.

NJUT AV KVÄLLEN!

KRAM / lillafrun 

G-VMBJT57ZE4