Å där ramlade jag in genom dörren.

Timmar av rep gör mig både slut i kropp och knopp. Dessutom har jag fått nån slags dryg snuva som bara är snuv-dryg. Och den ger mig sämre hörsel,vilket inte är det bästa när man ska intonera en fela. Well well, jag tänker vila och dricka varmt ikväll och hoppas på att det ska vara en bra lösning. Jag känner mig inte sjuk i kroppen i övrigt,mer än den där mulen , vilket jag är himla tacksam över!

Här får du en måndagens ifrån övningsrummet tidigare idag:

Klänning och strumpbyxor,Gina Tricot /Sjal med coola peace-tecken,Cubus/ Skor,footway.se

Nu ska jag sätta mig på en stol i köket och vänta på att lasagnen i ugnen ska bli klar. Det kan nog vara en utav mina favoritsysslor faktiskt. Att sitta,i lugn och ro, i varma köket och vänta på att maten ska bli klar. Det är lyx,ju!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4