Japp! Idag är det tips-tisdag.

Som jag letade och letade och köpte och skickade tillbaka och köpte en annan och skickade tillbaka och gick in på ytterligare en butik och DÄR fanns jack-apan. Tillslut alltså.

Den är tokvarm,skitsnygg och dessutom till ett pangpris!

Jackan heter Tori parkas och är ifrån märket 8848, Intersport.

Sa jag att jag köpte marinblå först, för att sen byta till svart,för att sen byta till marinblå IGEN?

Jag kanske är den veligaste människan som travar på denna jord. Särskilt när det kommer till helt oviktiga saker, som en himla täck-jacka. Jag tycker i alla fall att det är lite roligt att ha en täckis i marinblått, då jag så länge haft svarta vinterjackor. Dessutom gillar jag fodret som ljusar upp och gör att det liksom ”händer någonting”.

Jamen se, vad glad hon är. Den där velpottan!

Dagens tips till dig som är ute efter ny vinterjacka. För nu är det himla kallt ute. Burr!

Spring och köp! Jag köpte den i butik och då var den ytterligare några hunringar billigare än den nu är på hemsidan,men den är ju ändå nersatt en massa på hemsidan så…. Ett riktigt kap, var du än väljer att köpa den!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4