Vilken dag! Lucia-torsdag. Inte att leka med.

Två fantastiska konserter har jag nu bakom mig. Det var så roligt att spela och jag bara älskar ju julmusik. Du vet.

En vän sa efter repen igår: ”å,den där låten är så fiiin.” (Känslan av nymodighet). M svarar ”den har vi lyssnat på,tillsammans med alla andra jullåtar,i snart två månader”… hihi. Oj,älskling, vad du har det jobbigt! 😉

Dagens jag

Jeans, DrDenim |Skjorta, Lindex/Holly & Whyte| Tröja, New Yorker|Skor, Canada Snow

Nu kan jag pusta ut. Jag tror nästan inte att det är sant. Det kanske är för att det inte är riiiktigt sant. Det är lite kvar att göra innan vi åker söderut,men ingenting som behöver göras på någon särskilt tid. Inga lektioner kvar innan jul och ja, nu kan jag säga det. Det där… att…

..NU ÄR DET JUL-LOV! Tjohoo 😀

GODNATT ifrån en übertrött typ!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4