Att få börja sin tisdag sådär i lugn och ro.

Jag klev upp i morse för att se på julkalendern. Det är av taktik jag har börjat se den på morgonen,då jag halvsover, då upplever jag den inte lika läskig. För viiisst är den läskig!? När det evighetslånga avsnittet var över, kröp jag ner under täcket och sov ett par timmar till. Underbart!! Åh, redan i november hade jag sådan julstämning,men nu sista veckorna när det varit så hektiskt, så har jag liksom tappat den lite. Men,jag känner att den är på väg tillbaka… ledighet och lite lugn och ro och att hinna njuta, det gör susen!

En del av min frukost. Idag kör jag grädde i kaffet, jag älskar det. Min morfar lärde mig dricka kaffe så. Ifrån början:grädde med kaffe,så småningom kaffe med grädde. Nu älskar jag kaffe så att jag i nödfall till och med dricker det rätt och slätt,svart som en natt. Coolt va? 😉

Har du julstämning i kroppen?

Fin tisdag önskar jag dig!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4