Ojojoj. Mitt huvud brinner upp.

Jag vill så gärna bli klar med den här himla skit-rapporten innan vi åker hem. Så det liksom kan bli någon slags riktigriktig ledighet. Jag vill absolut INTE ha en rapport som knackar mig på axeln…

Jag och E har kämpat ytterligare en dag med att sammanställa enkäter och räkna ut olika mätvärden och skriva diagram och bla bla bla… en massa krångel och tiden liksom springer iväg fastän det känns som att det går sååå långsamt framåt. Men, vi tänker inte ge oss.

M kom hem på lunch, så då passade vi också på att pausa lite. Jag tjuvstartade och tände det fjärde ljuset.

Ännu en bild på en kaffekopp. Det blir så vissa dagar.

E har susat iväg ut genom dörren precis. Men jag ska försöka göra ett sista ryck och tvinga den här rapporten till att bli klar. Håll tummarna!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4