Denna frostiga,mysiga, lilla stad har nu mörk,mörk himmel. Och det är onsdagkväll.

Oj vad jag har läst och läst och läst idag.  Ifrån ljus himmel till mörk himmel. Det är egentligen inget mått på att jag läst länge. Det blir ju mörkt rätt fort här, för att vara försiktig med orden. Men jag tycker nog att jag märker en skillnad ifrån tiden innan jul och nu efteråt. Vi är på ”andra halvan” och nu blir det bara blir ljusare och ljusare för varje dag. Underbart! Ett litet avbrott för lunch,tandläkarebesök och hämtning av fin vän vid bussen, så är plugget det enda jag sysslat med idag.  Det går framåt. Faktiskt. Ju mer jag förstår desto roligare tycker jag att det är. Igår förstod jag ingenting men idag känner jag att jag är någonting på spåret. Tur det! Sen diskuterar och funderar jag med M, som är en sådan som tycker allt i hela väärlden är intressant, och det är ju det bästa sättet att lära sig på; i samspel med andra!

IMG_3571

Men nu, nu är det middagstime! Jag och M fick salt- och pepparkvarn ifrån märket Peugeot i julklapp av mina föräldrar. Såå snygga och väldigt,väldigt bra, med möjlighet att lätt justera malningsgraderna från extra grovt till extra fint. Vi är såå tacksamma för dessa!

IMG_3572

hihi, ser du fotografen i kvarnarna?

Har du en bra dag idag? Ska du träna ikväll?

Jag känner mig trött, men tänker inte låta det styra. Efter middagen ska jag ge mig ut! Kom igen, gör det du med!

Soffan finns kvar…. 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4