En torsdag.

Jag har verkligen haft en berg-och-dal-bane-dag. Precis så har det varit. Jag har varit arg,ledsen,glad,peppad,fett Opeppad… och så vidare. Jag la ner det där med plugget för idag. Jag sket helt enkelt i det. Det kommer ju fler dagar liksom.

Istället har jag legat på sängen och beundrat en älskad, som vikit tvätt på tvätt och strukit och fixat. Jag fick lyxa och bara ligga där och göra ingenting. Jag veeet, lyx. Och sedan drog vi ut på den,enligt M, snabbaste power-walken någonsin. Coolt! När vi kom in genom dörren igen så kände jag mig som en ny människa. Tack för det.

Nu, såhär, mitt på sena kvällen så håller jag på att fixa i lyan… flytta hit och flytta dit och plocka fram och plocka bort och flytta tillbaka och ändra om… jag älskar sånt! M leker Ernst och skulle minsann visa att han hade ”det där” i sig, inredningsådran. Han fick fria händer med kuddar och plädar och jag borde visa dig en bild, ”tyvärr” har jag ingen och det gåår inte att fota efter klockan 22.26 😉

IMG_3627

Kuddkaos!IMG_3630

Älskar våran kista som är full av kuddar och sånt.

IMG_3631

”Otroooligt mysigt på det här sättet, och goosa med kalltårna på golvet”. Hahah, jag dör lite grann. Vad vore jag utan dig? ..min lill-Ernst.

Nä, det är nog bäst att sluta skriva nu. Ja, det är nog bäst så.

Hoppas att du haft en fin kväll!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4