IMG_3747

Fina lördag! Hejj 😀

Alltså, att lägga sig och sova i renbäddad säng, det är en sak som, lätt som en plätt, kvalar in på min topplista här i livet. Jag hade kunnat sova huur länge som helst i morse. M stack iväg tidigt för att kl.08.00 vara i studion och ”ratta på rattarna”. Så att säga. Det var då äännu skönare att veta att jag inte skulle någonstans och kunde ligga kvar under täcket.

Vidare.

Upp tog jag mig i alla fall. Och goda furkosten ligger i magen och jag är igång med dagens plugg-pass. Tre dagar kvar till tentan nu, jag börjar få lite panik och pirr i magen. Tycker inte om såna här salstentor, där det känns som att det blir en enda ”korvstoppning” i hjärnan. Man pluggar,trycker in så mycket det bara går i stackars knoppen, går dit och skriver, går hem igen och allting är efter få dagar bara borta ur huvudet. Tyvärr är det så det fungerar med denna typ av examination, för mig i alla fall.

Idag är jag lyrisk över: vädret (Jag måste ut, typ nu. SOOOL) och tulpanbuketten som står på köksbordet, i min älskade Iittala-vas som jag fått av min fina farmor. Och den där assköna sängen som jag nog baske mig skulle kunna krypa ner i, trots att klockan är en kvart in på eftermiddagen.

IMG_3743

Babbel när det är som babbligast.

HA EN FIN LÖRDAG!

KRAM/li

G-VMBJT57ZE4