GOD MORGON,FREDAG! 

image (1)

Morgonrundan idag var en utav dom vackraste någonsin. Syftar då främst på himlen, inte på allt hundkiss som är precis ö.v.e.r.a.l.l.t.
bild

Åh. Eller huur? Vackert va?

Jag hade bestämt mig för att gå en kortare sväng än vanligt, med tanke på att jag nu är på väg ner på gymmet för dagens träningspass. Men det gick inte att sluta gå. Jag följde det rosa på himlen. Smarta Jag.
IMG_3987Frukosten är nu i magen. Om en stund är jag redo för att dra ner på korpen och köra veckans sista träningspass. Eftersom vi åker bort i helgen så blir det två vilodagar på raken, lördag och söndag. Kroppen tackar och tar emot kan jag lova,med tuff träningsvecka i backspegeln. Jag brukar i vanliga fall träna ett pass på helgen för att det inte ska behöva bli så många dagar på raken… men det funkar det med, någon enstaka gång/vecka sådär 🙂

Jag älskar mina fredagar!  Jag har endast en lektion, som mest. Och den ligger efter lunch. Gambia-kursen… inte särskilt ansträngande alls, mest bara hysteriskt roligt. Nu börjar det verkligen att dra ihop sig. På måndag är det prick tre veckor tills vi åker. Oj

Näpp, babblet själv ska sticka iväg nu!

HA EN BRAIG FREDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4