Så satt jag där, med kaffekoppen och njöt. Sen ville halva kroppen sitta kvar i soffan, och halva kroppen inte.

Ursäkta språket men… Jädra rumpa (!) som kan kännas så tung ibland!?

Ta dig i häcken tänkte jag, (höhö), och så lämnade jag den tunga bakdelen och kopplade på ett pannben som jag älskar. Drog ner på gymmet och körde exakt samma pass som för en vecka sedan. Klicka HÄR så förstår du! Jag hade inte M med mig idag, han drog ut i skidspåret istället, så därav blev det ännu lite jobbigare. Man ”glömmer” ju lite hur jobbigt det är när man tränar med någon/några. (Det är ett tips till dig som vill komma igång med träningen; träna tillsammans med någon!) Men, skam den som ger sig! Jag körde på som bara den, med högre fart än förra veckan. Det ger ju värsta,bästa, kicken när man orkar mer. Och vägen dit,ja det är bara jag som kan påverka. Inte orkar jag då mer för att jag sitter kvar i soffan. 😉

image (3)

För varje intevall jag sprungit så gjorde jag en liten pappersboll. Det hjälpte mig att hålla koll, det är så lätt att man ”vimsar bort sig”. Jag tyckte själv att jag var så väldans pedagogisk! 😉

image (2)

8 km lyckades jag skrapa ihop. Inte illa pinkat av en trähäst!

bild (2)

Tjohoo! 😀 Mitt vapen under dom sista riktigt kniviga ”tjugorna”, det var att leee. Det är sant. Genom att le lurade jag hjärnan till att tro att det kändes lätt (nja, så pass att jag inte flög av bandet i alla fall) med intervaller. Det var precis vad som var lösningen just där och då. Alla sätt är bra,utom dom dåliga.

IMG_4063

Som belöning hade jag redan innan passet bestämt att jag skulle unna mig en tulpanbukett, såhär på blanka måndagen. Vardagslyx liksom! Buketten gav jag till M.. hihi, man får ju inte vara dum. 😉

NU väntar energipåfyllnad och ett varmt bad. Och sedan är det någon som kommer somna gott, gott.

HOPPAS ATT DIN KVÄLL HAR VARIT BRA, att du gjort just precis det DU känt för!

-Om det så varit att mysa i soffan, gå ut på en prommis, gå till en kompis, leka med dina barn,plugga,dra till gymmet…ja vad vet jag…livet är för kort för att man inte ska ta tillvara på dagen. (Dom flesta av dagarna i alla fall, ibland vill man ju bara dra något gammalt över sig, och då tycker jag att det är ok också!)

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4