Sådärja!

Jackan fullkomligt osade värme när jag klev innanför dörren. Kinderna var iskalla och rosenröda. Och jag, ja jag var skitnöjd. Jag hittade ju! 😀

Det som är plättlätt för någon, kan vara supersvårt för en annan. Det gäller ju faktiskt det mesta här på jorden.

I alla fall.

Jag tog mina apostlahästar och drog ut. Gick på gator jag aldrig gått på förr. Gick lite för långt. Hamnade lite knepigt, mitt på storvägen, mellan körfälten mitt i sån där lönings-helgs-mycket trafik. Men till slut så hamnade jag där jag skulle. På RUSTA! och Dollarstore! Var trodde du jag skulle, egentligen? 😉

Ja. Som sagt. Det som är lätt för den ena…. Jag går oftast med någon som hittar att jag liksom aldrig blir tvungen att tänka efter. När man går själv måste man ju hitta själv. Annars hittar man ju inte. Smart sagt….. haha!

Fyndade gjorde jag i alla fall. (Jag vet, det här liknar inte vaccin eller något annat som är nödvändigt till Gambia… men igår pajjade en favvo-ljuslykta här hemma och jag gav mig själv ett ok för lite shopping idag. Med målet att hitta en ny lykta. Det är ju faktiskt kläder, främst, som jag givit mig själv, shopaholicen,köpstopp för. Tills vi varit i Gambia!)

IMG_4232

På Rusta har dom denna serie av handtvål och handlotion som jag både tycker är bra och luktar gott. Dessutom ser det snyggt och lyxigt ut. Tycker jag. 20 kr på rusta! Värsta,bästa, priset ju!

IMG_4225

Lite annat smått och gott. Hinkarna kunde jag inte låta bli. Färgerna liksom…. dom ska jag plocka  bär i till sommaren. Fram tills dess får dom agera städhinkar tror jag! 10 kr styck!

IMG_4236
Och jodå, nog hittade jag ett par lyktor heelt i min smak. 2 för 30, på dollarstore! Fattigmanssilver.. lyser ju bara så mysigt!

Det blev en himla lyckad runda tycker jag!  … Trots att jag vid ett tillfälle hittade mig själv mitt i den största rondellen i stada… vimsig som en, inte vet jag. Nästan två timmar av traskande med frisk luft i lungorna. Fina grejer! Hemma är jag nu i alla fall. Tänk att jag hittade, både dit och hem. Tjohoo! 😀

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4