Jag är hemma nu! 😀 Efter tre veckor i Gambia. Vad hände egentligen? Det är mycket som snurrar i huvudet. Alla upplevelser. Häftigt! Jag är otroligt tacksam över att ha fått varit med om detta, tillsammans med underbara vänner och min man.
Men nu är jag hemma igen. Ja, hemmahemma faktiskt. Ett dygn tog det att ta sig ifrån Gambia hem till päronen, från dörr till dörr. Inte så farligt ändå. Jag tänker nog börja veckopendla! Eller kanske inte.

Jag har sovit som en prinsessa inatt. I en säng med rena lakan. Obeskrivligt. En säng liksom. Vilken lyx!!! Så idag är jag redo för tvätt och fix. Men även för att träffa Storan och alla kids! Hur pratar man ikapp 3 veckor med sina systrar? Igår när vi landade i Sverige, huvudstaden, så hann jag mig på ett försök med Stockholms-systrarna. Alltså… Jag är så kär i mina systrar att jag får lite ont i kroppen när jag tänker på dom. Ja, detta gäller resten av familjen också, förstås!

20130306-090249.jpgatt vakna upp i sitt flickrum. Solen strålar och snön gnistrar. 40 grader varmt och savann känns långt härifrån. Men ändå nära.

Jag tror att jag har glömt bort hur man gör det här dagboksskrivandet.. Men jag är nog snart på banan igen!

Hoppas att Du, kära bloggläsare, fortfarande är kvar? Och att du mår prima!

KRAM/ lillafrun

G-VMBJT57ZE4