God morgon,lördag!

Frukosten ligger i magen och jag sitter här med dagens första kaffekopp. Skönt med lördag! …även om den idag inte alls betyder ledigt. Som student är man verkligen aldrig ledig, det finns aaalltid något att göra. Om drygt en vecka har vi tenta igen, så det är bara att dyka ner i plugget! Helst av allt, önskar jag att jag vore hemmahemma, och kunde åka iväg till hästarna och nosa mule och galoppera så håret flyger och prata med en utav dom klokaste människorna jag känner, J. Att göra allt det där, är en utav mina favorit-sysslor här i livet. Japp. Och nu kändes det nästan som om jag var precis där…. drömma är bra grejer alltså!

IMG_5229

Hallon- och blåbärssmoothie. Himmelskt god!!

Jag önskar DIG en fin lördag!

– och Du? Inte måste jag väl plugga sådär aaaplänge? En stund bara, för att stilla samvetet? 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4