Hej och God lördag fina Ni!

Inatt, precis när jag skulle gå och lägga mig, så kikade jag snabbt in på min egen blogg och upptäckte till min fasa att massa bilder hade försvunnit ifrån inläggen. Det är kanske en världslig sak, men denna dagbok betyder hur mycket som helst för mig. Alla bilder och ord jag publicerar här innehåller både hjärta och själ. Så idag är jag på bildjakt och i kontakt med bästa Josefine,prinsessansdagbok, och bloggportalen, lifestyeblogs, för att se hur det här ska lösa sig. Det kommer det säkert göra på något vis.

Grejen är nu att jag inte vågar/kan ha med bilder i mina inlägg framtills allt är ordnat. Hoppas du står ut med det och kikar in ändå!

Jag önskar dig en skön lördag!

 Jag vaknade av att solen sken in genom fönstret och värmde så gott. Nu ligger frukosten i magen och kaffekoppen väntar här bredvid på att bli uppdrucken. Idag ska jag plugga, tror att det får bli utomhus-plugg, riktigt bra grej. Och en löptur ska jag ta mig också. Det är verkligen perfekt väder för det idag. Ge dig ut du med! 😀

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4