Som den känslomänniska jag är så tycker jag att avsked är ett himla skitpåfund. Att jag känner mig lite ”ding-dong” i huvudet, det betyder att jag känner lite tung och lite nere idag. Helgen har varit så himla bra och det har varit så mysigt att träffa alla och sen säger det bara hipsvips och allt är förbi. Kuunde inte dagarna ha gått hälften så fort? Eller, kuunde inte myset fortsatt dubbelt så länge? Det är vilket som!

Men nu är vi hemma och jag är ett litet suckande paket som bara traskar omkring och inte får något särskilt gjort. Men det får vara så idag. Man behöver inte vara asglad eller tipptopp jämt.
Jag har enbart varit ute på en toklång pw i solen och druckit det där himla kaffet på den där himla bänken ute på bron. Blää
Det är väl klart att det var härligt. Men är man ledsen i kroppen då känns inget bra.

20130403-150531.jpg
Jag tog nyss och tvärmålade naglarna tokrosa. Det kanske kan få mig att sucka som Ior lite mindre?
Ja. Kanske?

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4