God morgon,måndag!

Människan är väl för knepig alltså. Ja, i alla fall jag. Både förra veckan och en del av denna vecka är, helt plötsligt jättelugna i skolan. Inte en föreläsning har synts till och mina elever har haft påsklov.. Helt plötsligt får man liksom en massa tid för sånt man annars inte brukar hinna.
Med konstig menar jag att jag känt mig helt förvirrad dessa dagar. Orolig i kroppen, som ett dåligt samvete som inte vill släppa… På grund av att jag helt plötsligt fått några dagar när inte varje minut kretsar kring plugg, och att allt man gör, görs på en särskild tid för att hinna med allt i skolan. Kära nån vad luddigt.
Kontentan: jag är ett människa som är van att göra hundra saker samtidigt och när det blir såhär, glapp i schemat, blir jag tokig.

Jag har något att öva på. Då menar jag inte piano eller fiol… Jag behöver öva på att bara vara och ändå kunna känna att jag duger. Mm..

Jag sitter nu på bänken… Du vet. I solen med en kaffekopp. Jag ska strax gå en pw och sedan ska jag upp på skolan och öva. Det här låter ju som en dröm-måndag, varför ger jag mig själv inte tillåtelse att bara njuta av den? Dags att göra det NU!

20130408-093438.jpg
mitt frukostbröd liknade ett hjärta..M var extra noga med att det just var MITT bröd. Gulle han.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4