Nu jämarns har jag rensat tankarna så det räcker och blir över. Ja, för idag i alla fall. 😉

Jag svettades ut dom på gymmet. Totalt. Bästa känslan. Jag hade en fundering på att inte träna idag, men när jag har såna här dagar som är lite upp-och-ner och hit-och-dit, då är träning extra underbart. Och nä, jag behöver inte träna för att känna att jag duger. För jag veet att jag gör det även om jag skulle legat kvar under den där filten som jag sov under,precis innan vi stack till gymmet. Men det är bara det att… jag älskar att träna! Annars skulle jag väl inte hålla på som jag gör 😉 haha! Och sen har jag pratat både med mamma,pappa och en älskad syster. Då kan man inte annat än blir varm i hjärtat och glad och tacksam.

Intervaller plus styrka för biceps och core= Dagens träningspass. I den övningen ni ser nedan får coren/korsetten jobba rejält, även axlarna. Grymt bra balansövning också! Och ROLIG 😀

Magövning med pilatesboll. Min kära inspiratör lofsan, har tipsat mig (ja hela världen förresten) om denna övning.

[videofyme id=”1238979″]

Kanske dumt att filma övningen när jag precis kört den 1 * 3 minuter. Men äschpäsch, prova den vettja! 

bild

Man får såå bra hållning av den……. 😉

Ikväll kommer jag somna ovaggad. Det känner jag på mig.

Hoppas att du har haft en bra dag!!!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4