Det är kväll.

Och jag har påmint mig själv om känslan när gummistövlarna tar stegen genom stora vattenpölar. Jag älskar den känslan. Idag hade jag årspremiär när jag drog mot affären för att handla till middagen. Morgonens solstrålar har helt enkelt bytts ut mot få, ja bara någon enstaka plusgrad och ett smatter ifrån himlen som landar rakt på fönsterrutorna. Jag kan inte låta bli att tycka att det är himla mysigt.

M och jag funderade på vad vi var sugna på till middag… och kom fram till att inget passar väl bättre, när det är såhär hurvigt och kallt, än att koka en varmvarm soppa. Färdigfunderat. Dagens middag blev en het skaldjurssoppa med en touch av citron. Mmm

IMG_6504

Massa cayenne och massa kräftstjärtar. Och några morötter. Ja, typ så…IMG_6514

Och gott bröd.
IMG_6536Och en varmvarm soppa.

Nu är jag sådär mjuk i kroppen som man blir när man ätit varm mat. Och mätt i magen.  Och fast besluten, om att Det var fint att prov-gå i gummistövlarna. Men, en liten sväng, det räckte. Med andra ord; Jag sticker inte ut näsan utanför dörren något mer idag. Det får räcka för idag. Det blir inne-mys-kväll hela kvällen lång. Kanske samlar jag kraft till att städa lyan inför helgen. Kanske inte. En extra kork med skurmedel kan göra det hela lite mer lockande…..

MÅ SÅ GOTT IKVÄLL!

– ta hand om Dig!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4