Att vakna och känna sig alldeles mjuk i kroppen och fortfarande mätt i magen sedan kvällen innan. Det var så det var i morse.

Mannen hade helt klart något på gång igår.

En eftermiddag på havsbadet med lugna, djupa suckar i en varm miljö. Vi bubblade och bastade och satt bakåtlutade i sköna stolar och sa åh, helt galet skönt. Njutbart. Några mega-lugna timmar på ett havsbad kan göra susen för hjärta och själ.  Sedan skulle vi visst göra oss lite extra fina för att klockan 19, då hade vi en tid att passa. Vi hann hem emellan havsbad och den där tiden, mest för att lämna bilen så att vi kunde njuta av solen, hand i hand, när vi traskade iväg. Ner mot staden. Jag vågade inte hoppas på att vi skulle äta på det där stället. Det som jag varit nyfiken på länge. Men han är ju en prins och min M, med stort M. 

-Så, såklart var det där han bokat bord! För två. På järnspisen. Jag hoppade högt!

Och. Det var så god mat att vi långa stunder inte sa något, bara tittade på varandra och mm:ade högt och åt och åt. Olika bröd, sallader, kallskuren fisk och kött, rensteksröra, kalla såser, norrländska charkuterier, ostar, blåbärskompott, forell med västerbottensost, ryggbiff, blåbärssås och potatisgratäng.
Desserter: äppelkaka, moussetårta med havtorn, norrländska marmelader och ännu mer ostar.
En buffé som var den mysigaste, fräschaste och godaste jag ätit.
Sedan rullade vi hem,med händerna flätade i varandras och återigen med den där magiska känslan över att-
Det är vi.

20130420-095412.jpg
Järnspisen. tokmysigt ställe.

Och denna lördag vaknade vi tidigt.

Solen sken in i sovrummet och vi bestämde oss för att börja dagen med en lång och svettig pw. Det är helt underbart ute idag. Idag också.

20130420-100430.jpg
heeejdåå isen!

Och nu har vi ätit lördagsfrukost med allt vad det innebär och är på väg ut genom dörren alldeles strax. Lördagsäventyr coming up!

Hoppas du får en fin lördag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4