Hej i kvällen!

Åh vad rooooligt att ni är så många som är på våran utmaning. Jag säger våran, som i eran och min. Tillsammans ska vi kämpa! Hårt! 😀

När jag kom hem ifrån praktiken idag så var det riktigt tungt att stå emot att lägga sig och sova. Jag var så galet trött. Men jag lyckades, på något vis, piggna till. Tror att det var den goda middagen…
IMG_6585

…och att jag direkt när jag kom hem bytte om till träningskläder. (Det är ett smart tips, byt om bara- peppen och orken kommer som ett brev på posten!). Då mannen har bilen så tog jag efter middagen mina apostlahästar ner till stan, och gymmet.

Inspiration för dig som vill löpa i intervaller på löpband:

  • 10 min uppvärmning, jogg
  • Block 1: 5*45 sekunder med 15 sekunder vila mellan intervallerna.
  • blockvila ett par minuter
  • Block 2: 5*45 sekunder med 15 sekunder vila mellan intervallerna
  • pusta en minut eller två och avsluta sedan med…
  • 1 tabataintervall med maxlutning och en så obekväm fart du klarar av. Det är ju FINAL! 😉
  • Nedvarvning, jogg + gång.

 

Intervallerna: börja på en redan hyffsat oskön löpfart och öka sedan 0,5 km/h per intervall. Som en trappa! När du startar om på block två, utmana dig själv och starta på 1,0 km/h högre fart än du startade på i första blocket. Detta pass var tufft, effektivt, jobbigt och roligt. Som jag vill ha det!

bild (19)Ding-dong.

image (24)

 

Styrka: Biceps,triceps, core (med pinne och pilatesboll, min nya favvo) och…. 55 benböj! 😉 Dom sved!

 

image (25)

Snabb energi, direkt efter passet, som jag fullkomligt…. åt upp? Ja, i  ett nafs. Sedan traskade jag hemåt. Med skakig kropp och med ett leende på läpparna. Pratandes med pappsen. Som sedan avlöstes av en storasyster. Som sedan avlöstes av mammsen. Jag har haft en himla fin kväll med andra ord. Galet bra! Nu har jag knaprat äggmackor och ska strax hoppa in i en dusch så att jag sedan kan lura in mig i morgonrocken och ringa mannen och säga Åh Guulllllle Duu! Jag viiiste att du hade skrivit en lapp som du lagt på min kudde. Jag kände det på mig redan tidigare idag när jag kom hem, men tänkte att jag håller mig ifrån att titta tills det blir kväll. Så, nu när jag kom hem så slet jag upp överkastet det första jag gjorde, och mycket riktigt.. I know my man. Och kära nån vad jag älskar om dig, M. 

 

HOPPAS ATT DU HAFT EN BRA MÅNDAG!

– Vi ”ses” imorn!

 

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4