Åh kära nån. Var ska jag börja?

Den här dagen har varit helt fantastisk.

Praktiken är över, slut och förbi. Men så himla bra jag har haft det. Teckningar och kärleksbrev har jag i en liten bunt som jag ska spara länge, länge. Och ett personligt, målande och rörande omdöme ifrån min handledare. Jag tror att jag valt rätt yrke alltså! Tjohoo!
Jag och C firade denna pang-period som vi haft tillsammans, med att gå på stan en sväng efter att vi slutat. Det visade sig bli en helt galen shoppingtur. Vi båda är shopaholics och har precis samma smak, så det var lyckat på ett vis… På ett annat, inte. Du förstår nog 😉 Men nu känner jag mig rätt färdig för vår och sommar och ska försöka hålla mig borta ifrån butikerna…
Jag har även pratat en sväng med mannen som är på väg hem vilken timme som helst. Jag är helt nervös och yrar runt här hemma och får absolut ingenting gjort. Och nu sitter jag här, med benen i kors och skriver till dig…. Jag som skulle städa. Det ser föör täskigt ut här. Det är säkert! Jag känner inte igen mig själv och det är faktiskt rätt skönt med lite stök. Fast nä. Nu ska det bort!

20130426-171809.jpg
Fröknarna, vi alltså, bjöd på fika idag!

20130426-172135.jpg
Titta! Till och med damm under strumporna. Nä men nu! Hihi 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4