Tisdagmorgon.

Jag ”lyxade till det” med att sova till strax efter sju, kliva upp och göra god frukost, äta god frukost och sedan krypa ner under täcket med kaffekoppen igen. Det är ju ändå sista april idag. 😉

Det enda jag har på agendan inom skolan idag, det är att öva. Öva, öva, öva. Men, jag viiill inte gå ut idag, vilket jag är tvungen till för att hamna i ett övningsrum. Det ser skitkallt ut och är apgrått och regnet liksom slår som spön i backen. Jag vill vara inne och mysa och lyssna på lugn musik och bara göra ingenting.
IMG_6778 Dags att välja fokus….
IMG_6789

Välja att se det vackra som ger en pepp… eller..IMG_6790Det där andra…..

Nämen NU måste jag göra någonting vettigt. Nu.

– ja, jag skaaa!!! -Snart.

HA EN FIN DAG, sedan kör vi mini-helg! Wiiho! 😀

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4