Med skönaste känslan sitter jag nu nyduschad, inlindad i morgonrocken och njuter av en übergod blåbärssmoothie.

Ett riktigt grispass blev det ikväll på gymmet. Pannben, tjurskalle och vilja. 2-minutersintervaller på löpbandet, så galet tufft. Allt blir så klart vad man gör det till… jag valde att göra passet till ett grispass. Sedan körde jag styrka för axlar, mage, rygg. Behöver jag säga att jag stapplade ut ifrån gymmet? Nä.

bild (25)

Haha! Jag skrattar åt mig själv. Jag ser ju verkligen helt tom i skallen ut. Det var jag också. Jag looovar att jag ser piggare ut nu! 😉

Känslan efter ett riktigt hårt träningspass, det är bland det bästa jag vet! Såklart ska träning vara roligt under tiden också… men jag måste erkänna att jag har svårt att tycka det är ”kul och uuunderbart!” när jag typ tror att jag ska åka av löpbandet eftersom styrseln på benen är noll. Så gånger som dessa är det absolut känslan efteråt som triggar mig.

Näpp. Färdigbabblat… nu ska jag njuta av kvällen. Fortsätta slurpa smoothie och lägga mig och läsa.

HOPPAS ATT DU  HAR HAFT EN BRA KVÄLL, vad än Du har gjort! 

Ps. Ni är många som klickar er in här hos mig. Varje, varje dag. Det är jag så glad för… och Du veeet väl att jag blir glad när du lämnar spår efter dig också? 😀 Ds.

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4