Nu är det minsann vår, och många vill göra vårfint både inne och ute.

Att putsa fönster hör till, i alla fall för mig. Jag är i princip uppväxt med att stå och vingla och putsa på läskiga höjder med fötterna på rangliga pallar, hemma hos min älskade farmor. Hon har lärt mig många knep, så jag tänkte bara få ge dig ett utav dom. Ett fönsterputsar-tips. Ett Farmor-tips, helt sonika.

IMG_7134

Min farmor, G.H, hon är med mig på dagarna, lite när och var som helst. Du är inte här på jorden längre, men.. vi har varandra ändå

IMG_7131Ja och sen tänkte jag visa min ena pelargon som jag är tokstolt över. Titta!  -man blir ju bara helt lycklig! 😀

IMG_7133Jag vet, jag är kanske inte riktigt som alla andra i min ålder; noga med fönsterputsning och kan knep ifrån farmödrar och blir glad över att pelargonerna blommar och att jag får hänga upp en ny kökshandduk eller att jag älskar prata med mamma och låta igenkännande när hon lagat mat i lergryta och bytt dukar här och där. Men! Jag gillar det.

Och det är väl egentligen inte bara sakerna i sig, att putsa och städa och grejja, som är det bästa. Det är känslan över att vara lite farmor- och mamma-nära.

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4