Åh. Denna lediga dag hade inte kunnat komma lägligare. En söndag på en torsdag liksom.

När väckaren ringde, strax innan tuppen vaknat, för tvätt-tid så fanns det ingen chans i världen att vi skulle slita oss ifrån varma täcket. I halv-sömn stängdes väckaren av och strax efter 10 vaknade vi igen. Fattaru, TIO!? När hände det senast? Välbehövligt i alla fall.

Idag är det röd dag och jag ska njuta till fullo och ha en riktigt hemma-fixar-dag. Mannen och jag ska teama ihop. Putsa fönster, byta gardiner i köket, handla, tvätta, renbädda och städa på såna där ställen man kanske inte städar på varje vecka… -vårstädning av lyan helt enkelt.

IMG_7121

Laddat upp för dagen, det har vi gjort genom lång och lugn och god frukost. Brie och salami på hembakt bröd. Kaaan inte blir så mycket godare än så. Tycker jag.

IMG_7125

Jag älskar att vara nära Dig.

(Läget angående gårdagens jobbiga, är en aningens bättre idag. Jag är tacksam. Oerhört.)

Nu- röd dag. Ledig hemma-fixar-dag med min äkta make. Coolt.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4