Åh.

Kvalitetstid med mannen, när den är sådär himla-bra och gör att man blir alldeles fluffig på insidan och bubblig i magen och att jag återigen känner mig sådär oändligt tacksam över att jag lever det liv jag lever. Mitt.

En mysig lunch vid ett bord för två och en tur på stan med händerna flätade i varandras. Småshopping till hemmet; lite nya blommor, en ny pläd, trädgårdsgrejer, blom-fröer.. ja och mat, såklart. Mat, mat, mat. Gott, gott,gott. Det småsmäller inifrån köket just, från pannor och slevar och salt- och pepparkvarnen går varm. Det doftar himmelskt! Kantarellsoppa på egenplockad svamp. Det kommer bli vansinnigt gott, jag bara vet det.

I alla fall. Här kommer några glimtar ifrån vår lya just nu.

IMG_7166

Tre nya kökshanddukar ifrån Åhléns fick följa med hem idag – dom två till vänster…

IMG_7172

…och den tredje valde jag att ha som duk istället. Jag använder i princip bara kökshanddukar till köksbordet. Lagom stora, lätta att tvätta och jag har en miljon stycken, typ, så då kan jag byta härs och tvärs hur jag vill. Kul!IMG_7185

Balkongen piffas mer och mer. Jag har en liten dröm om hur den ska se ut så småningom. Idag satte jag några söta penséer där. I en gammal auktions-inropad kakburk bland annat. Vi är inga kakmonster precis, så den här burken används ändå aldrig. Perfekt såhär tycker jag, vad tycker du? 😀IMG_7195

…Jag blir verkligen alldeles lycklig av blommor! IMG_7159

Gamla, gamla lerkrukor och gamla fat. Det är det finaste. Loppis! Jag måste på loppis igen! Men snart är det sommar och då brukar det ju krylla av såna. 

Lyxlördag! M ropade precis -NU är det maaat!

Måste kila.

TJINGELING!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4