Men alltså.

Middagen var gudomligt god.

IMG_7198Kantarellsoppa med en klick creme fraiche, knaperstekta kantareller och en kvist timjan. Men ååh, tur det finns soppa kvar till imorgon. 

Och kvällen har spenderats i soffan. Makalöst skönt. Kring tio fick jag ett godissug som jag inte ens försökte mig på att stoppa, varför (?) liksom.. lördag och allt. Så vi drog iväg med pärlan och jag skulle ”övningsköra”.. både jag och M höll fullkommligt på att skratta på oss. Lite småtrötta och extremt fnittriga. Jag skrek över att det gick så fort, M skrek av skratt och jag kunde inte koppla ihop att det var jag som körde. Höger och vänster var svårare än vanligt och den där ratten, den höll jag krampaktigt i. Tur det var lite bilar ute ikväll..Det var ett tag sedan jag körde bil, om man säger så. Och, för övrigt så körde jag max 40 km/h. Haha!

Men godis fick vi med oss hem och det satt som en smäck! Även om vi efter några bitar bytte tillbaka till finn crisp med ost och ett mjölkglas till, istället. Knäpp och knäppare, det är vi det.

TACK FÖR IDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4