Hej vänner!

Ett sent ”hej och god morgon” idag… så kan det ju bli ibland. Jag har haft världens, för mig, lyx-morgon! Vaknade med gruslasset Allan i ögonen, men fixade till det med dagens godaste mål och det där koffein-giftet, i lugn och ro. Ingen tid att passa. Ljuvligt!  Sen drog jag till elljusspåret för en löptur. Års-premiär på ”Grisan”, ja spring-premiär alltså.

Om man säger såhär, knoppen var peppad – inte kroppen. Fy tusan vad tungt det gick. Såna här gånger gäller det att vara snäll mot sig själv, och liite sträng. Tänka: ”Okej, det är svinjobbigt. Men ge inte upp för tusan. Du orkar ju… och du har orkat hundratals gånger förut. Varje steg du tar är ett steg framåt. Skitbra! 😀 Kom igen nu!”.

Tjurigare än geten, gav jag mig inte. Men det var tvärjobbigt precis hela tiden, det ska erkännas. Grisan-backarna är inte att leka med när man har tunga ben. Dagens 215 benböj på detta och jag är inte såå kaxig längre…

Löpning och styrka för axlar,mage,rygg och dom där benböjen = dagens träning.


image (49)

Det var rätt blött här och där. Jag hoppade så gott jag kunde och lyckades kanonbra, förutom en gång… och det räckte ju för att bli dyngsur. Det kanske inte är alla som blir taggade av denna bild. Men jag blir det! Träningsglädje! 😀

bild (32)

Jag känner mig helnöjd, och ska nu piffa till mig för att ägna resten av dagen på skolan. Rapportskrivning och övning, övning, övning! Och lunch med fin-vännerna såklart!

ÖNSKAR DIG EN FIN TISDAG!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4