Och så har nästan hela onsdagen bara svischat förbi.

Den här dagen har, liksom gårdagen, varit helt galen. Minutschema. Inget jag gillar, men kan ändå stå ut med det under en kort tid. Idag ägnade jag förmiddagen åt projektredovisning- Vi klarade det!! 😀 Jag och vännen var lite nervösa innan, med tanke på att vi panikstressade ihop det vi skulle redovisa idag, under några timmar igår. Så, check på den!

En snabblunch, -tänker inte säga vad…. och sedan kastade jag mig in i ett övningsrum för att påminna mig om vilken låt jag skulle spela på min pianolektion. En låt som jag plankade inatt och inte riktigt fått in i kroppen än, om jag säger så.. Ja och sen hade jag pianolektion och det var som vanligt helt galet roligt men jag blir som vanligt aptrött efteråt.

image (60)

En mikropaus, för en kaffekopp, i solen med en vän. Det gjorde susen för att väcka huvudet på nytt.

Vidare in i övningsrummet för övning och sedan planering av lektioner för eleverna som jag sedan undervisade. Jag hade även handledning under tiden jag undervisade, och det är alltid lite pirrigt. Någon som sitter och kollar in en hur man gör, vad man säger och så vidare.

bild (34)

Dagens musikfröken. I sköna chinos från H&M. Rosa-randig tisha, en gåva jag nyligen fick av mannen, från Lindex. Och på fötterna- converse. 

Klockan tickade mot 18, när jag lämnade plugget och direkt, med tok-kurrande mage, cyklade ner på stan för dagens belöning; hämta ut ett paket med ett par nya pjucks! Sedan vidare hemåt och en sväng förbi affären för att handla så jag har någon mat i kylen när jag kommer tillbaka till norrnorr på måndagmorgon. Jag ska nämligen åka söderut imorn och njuta av hemmahemma en heeel helg. Jag ser målet, det är nära nu. Det är därför jag låter dessa dagar vara lite tjocksmockfulla. Jag ska ju på semester! Imorn! 😀 Tjohoo!

image (61)

Det är vingligt att cykla med så mycket på cykelstyret. Innehållet i paketet får jag visa senare!

Jag ramlade innanför dörren alldeles för sent och alldeles för hungrig. Men har nu fått i mig mat och ska snart städa av lyan, göra pasta-sallads-lunchmatlåda till imorn och packa väskan. Ingen tid att känna efter eller att fundera på. Bara göra.  Annars, skulle jag helst vilja slänga mig i soffan och sova.Fortsättning följer…. ska hon orka, eller inte…. 😉

KRAM/lillafrun

 

 

G-VMBJT57ZE4