Yeah!

Fiollektionen gick strålande och det var så himla roligt! Nu sitter jag på bussen och spretar med tårna och klappar mig själv på axeln och säger bra jobbat! för nu är jag ”i mål” och det är liksom bara att andas och njuta av en tre timmar lång sitta-på-rumpan-resa. När satt jag i tre timmar i streck senast? Det kommer jag inte ihåg. På tiden! -helt sonika.

Dagens andra träningspass blev helt klart när jag kånkade packningen till skolan och ifrån skolan till stan. Men nu är jag på plats. Resan mot prinsen och la familia kan börja! Tjohoo!

20130516-120842.jpg
såhär ser jag ut idag! Jeans, Cubus. Linne och tisha, Kappahl.

20130516-121558.jpg
Älskar att blanda tufft och gulligt. Ett peace-tecken i spets liksom.

Peace, vänner! Nu ska här ätas pastasallad! 😉

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4