Glad i livet. Ord som beskriver denna dag!

Jag satt länge och väl på trappen och filosoferade. Surrade med en älskad granne. Men sen, drog jag ut i skogen. Älskar vårt elljusspår, det är förbaskat jobbigt men så mysigt så det är inte klokt!

Jag hade bestämt mig för att springa femman, och göra ett avbrott på mitten för dagens benböj, utmaningens sista, sista dag! Tänkt och gjort. Benen kändes starka och relativt pigga och jag höll ett högt tempo. Det kändes psykiskt lätt också, att veta att jag idag bara skulle springa uppför alla backar en endaste gång. Ännu ett plus med intervallträning, man blir stark fysiskt men också psykiskt!

När jag var framme på mitten började jag nöta benböj. La fram en kotte för varje 50. Jag och mina räknesätt…

image (66)

Och om jag säger så här: benen kändes inte liika pigga efter final-antalet, 250 stycken. Jag belönade mig själv genom att lägga mig på bänken jag hade bredvid mig och bara njuta och verkligen känna efter hur härligt det var. Luften, solen, skogsdoften, att jag klarat den utmaning jag startade för 30 dagar sedan och att jag återigen känner att kroppen svarar på det jag vill. Det är en häftig känsla.

image (64)

Jag fullkomligt älskar att vara i skogen.

image (67)

Livskvalité för mig.

image (65)

Yeah! 😀

Ett par minuters pustande och sedan fortsatte jag löpturen. Här hemma har jag även tränat axlar, mage och rygg. Ett himla bra träningspass!

Och nu är min fråga: Hur har det gått för DIG? Gav du dig den på att klara utmaningen, hur gick det? Visst var det trögt och svidigt? (Jag håller med!!!) Men- Jag hoppppas att du hängt i! 😀

Jag känner att denna utmaning har gett mig mycket. För 30 dagar sedan hade jag svårt att tänka mig att jag 30 dagar senare skulle ha gjort 4055 stycken benböj. Haha, helt galet ju! ;)Squat-challenge- CHECK!

  Jag är i mååååål!

Nu ska jag snart hoppa i säng och jag tror tusan att jag kommer somna med ett leende på läpparna. Och sa jag att vi, rapport-gänget, ikväll har skickat in rapporten som vi hållit på och kämpat med?  Tjohoo! Den här dagen kommer jag stoppa i en sån där ask, som jag placerar i hjärtat och bestämt, kommer att skydda länge, länge.

KRAM/lillafrun

 

 

 

 

G-VMBJT57ZE4