Alltså, den här dagen är så galet bra!!!

Mötet i morse gick tokbra… Jag har fått ett drömsommarjobb! Tjohoo!! Att jobba på ett utecafé, belägen vid ett utav lilla stadens allra vackraste lägen. Jag är lycklig!
Efter mötet fortsatte jag mitt traskande, mot ett blomster-köp där jag hade en given summa att handla för. Såklart, när jag äntligen kommit på vad jag ville köpa så var det för dyrt. Men då sa kassörskan ”äsch, du får det för det du har… och, jag planterar åt dig också”. Åh, glädjeskutt nummer två!
Sen uträttade jag ännu ett ärende, som även det gick överbra. Och innan jag traskade ifrån staden så gick jag in på coop för att småhandla. Lååång kö som jag precis skulle inta……när en ny kassa öppnas och kassörskan pekar dit mig. Plötsligt händer det!!! 😉
En lunch på skolan, en stund i solen och övning på det, som även den gick hur bra som helst… Så svävar jag på moln!

20130521-145408.jpg
Söta rosor!

Nu ska jag fira!
Med….. Att bädda ner mig ute på baltanen (kan inte bestämma om vi har en balkong eller altan?;) och sova ute i värmen.

Undra om jag kommer kunna flyga om en stund också? 😀

Tjohooo!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4