Jo. Pysslet jag mumlade om tidigare idag….

IMG_7794

Att tycka om någon, uppskatta  hur  personen är och sedan på något vis, visa det för denne… är inte det en himla fin grej? Det tycker jag! Idag visade jag och några vänner vår uppskattning genom att ge en gåva.

IMG_7789

Det behöver inte vara besvärligt det där med presenter. Köp en blomma och ta sedan av vad du har hemma och pimpa loss! Ja! -Pimpa loss! 😉

IMG_7771

Jag gjorde i gårkväll ett kort där jag använde mig att pärlor, papper, band och stämplar ifrån pysslet som pågick för ett år sedan… bröllopspysslet. Åh, om du visste vad nostalgisk jag blev mitt i allt och det liksom vred åt i hjärtat. Dagen var så magisk, tänk att den aldrig kommer igen? Men oooh som jag fortfarande njuter av den och vet att jag så kommer att fortsätta göra. För evigt.

Men i alla fall. Jag klippte, vek, skrev, stämplade och knöt igen kortet med en liten rosett. Allt av det material jag hade hemma. Ett handgjort kort är så mycket mer personligt än ett köpt. Ett tips är att spara dom där störande hänga-på-galge-banden som du klipper ifrån blusar, kjolar och dylikt, dom är fina att knyta små rosetter av!

IMG_7782”Du är en pärla!”

IMG_7773Pappret hade passande nog, noter i kanten. Så fint! Går såklart lika bra med vilket papper som helst.

Att slå in saker kan vara klurigt ibland. Om man väljer att göra det klurigt….

IMG_7792


 Jag vände en ica-kasse ut-och-in, vek in kanterna, ställde havet av mini-rosor däri, virade ett par varv av hampasnöre runt, satte kortet där, ja du ser ju…och tjopp tjopp. Världens finaste ge-bort-gåva. Den uppskattades, mycket!

Och du! Snart är det Morsdag…….

( Åh, vilken älsklingsmammalängtan jag fick nu)

– Ett tips ifrån mig till dig!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4