… Mamma!

Idag är det din dag, lite mer än alla andra dagar. Morsdag. Vi är för långt ifrån varandra för att jag ska kunna krama dig och säga Tack för att just Du, är min mamma. Jag älskar Dig!.
Men jag slog en pling istället. Och det gick ju näästan lika bra det. Men det där med att vara kram-nära, det hade inte varit fel.
Jag känner mig så lycklig för så fina föräldrar, som genom luren kan säga ord så det känns som att dom är precis sådär, nära-nära. Mamma, med en röst som om jag vore 3 år, säger Nämen gull-gumman, jag älskar Dig! och en pappa som i bakrunden upprepar ”too, too, too, tooo”, vilket jag vet betyder I love you too.
Idag är jag lycklig, lite extra, för mina päron. Dom bästa! För mig <3 20130526-110322.jpg
Mamma. Världens finaste.

20130526-110447.jpg
Love you! Too too too tooo!

KRAM/ Lillan

G-VMBJT57ZE4