Ett utav mina mission när jag traskade i Umeå stad i helgen, det var att hitta en bikini.

Och det var då själva den, vad svårt det skulle vara!? 

För det första är det rätt så tok-utplockat nu och för det andra och tredje och fjärde, HUR TÄNKER DOM!? Dom som gör dom där ”bikinisarna”? Särskilt trosorna. Många svordomar blev det över dom där himla trosorna; som slutar för tidigt, eller för sent beroende på hur man ser det… antingen är dom som en litet snöre eller som en hel bralla. Man visar halva skinkan bak … Och nää, det spelar ingen roll om man går upp eller ner i storlekarna. Det är fel ifrån början. Det är bara att kolla på skyltdockorna som bär dom…. jag vägrar se ut så. Jag vill inte vara superduperbensmal, jag vill kunna vara stark och välmående och ändå känna mig bekväm i en tros-apa.

…. TILL SLUT!

– sista rycket. Vi hamnade på MQ. Och där! Där fanns den. Skön överdel, skön nederdel. En prickig skapelse i äkta vintage-stil. Jag älskar den!

Så. Är DU som JAG? – En riktig visa-stjärten-vägrare? Gå till MQ.

IMG_7804

IMG_7806

Prickigt. Ett favorit-mönster hos mig. Det fanns även en bikini i samma färger, fastän med ränder. Så fin den med.  Jag var sugen att norpa båda, men bestämde mig för att det blev för många hundralappar. 199 kr/ delen. Dyrare än H&M javisst. Men mycket bättre kvalla! Bättre att ha en riktigt bra som håller ett tag, istället för 4 tokbilliga som blir som slasktrasor i ett knyck!

VÅGA VÄGRA VISA STJÄRTEN!

-ja, ”för dom jag inte känner” i alla fall… ;)/ Lotta på bråkmakargatan

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4