IMG_8275

Att ha måndagsfrid och vila under filten. Det är himla härligt alltså! En stund, sen fick det vara nog 😉 Jag tog cykeln och drog iväg på utflykt.
IMG_8296

Köpte present till någon näranära, lite smått till hemmet som vi glömde igår och sedan ”råkade” jag gå in på röda korset. Det senaste, gjorde nästan att jag var tvungen att ringa M för att hämta mig med bilen. Men, Jag var tjurigare än geten och vägrade ringa efter hjälp. Haha!
IMG_8304

Ett par böcker om trädgård och blommor som jag lade i steghyllan. IMG_8305

Grusnejlika, finns det någon sötare blomma!?IMG_8306Bakom den söta, gömmer sig sex stycken små koppar och assietter som jag fyndade idag. 6 kronor. Totalt för ett halvt dussin! Fynd-haa?  Till M från mig.

IMG_8309

Det jag egentligen skulle ha, var ett par fat till lerkrukorna. Och det fann jag såklart också på röda korset!IMG_8283

Glad tjej med hela cykeln full av grejer! IMG_8286minre

Jag har liksom vant mig, under tiden M varit borta, att klara mig med ben och cykel. För att handla och så alltså. Perfekt vardagsmotion! Jag cyklade säkert minst en mil under min tur idag! IMG_8301mindre

Mysigaste sommarskorna- torpaoffeln. Min väska kommer ifrån åhléns och den är mannen så himla glad för. Jomen. det är sant! Han slipper nu bära min ajfån och plånka och dessutom fungerar inte min ursäkt ”jag måste köpa något så att jag kan lägga plånboken i påsen” längre. Perrrfekt!

Jag fick mig en bra tur. På alla sätt och vis. Och nu kan jag återgå till det jag höll på med innan jag stack iväg. Att vila.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4