IMG_8558

Jag, ute i morgonrocken, för att lite vemodigt slänga iväg syrénbuketten. 

Idag är jag så trött att det bränner bakom ögonen.

Jag tror att dom senaste veckorna bosätter sig i kroppen och tar den plats dom borde fått, men som jag inte riktigt gett dom. Tid att känna efter, om man är trött och slut i kropp och knopp. Veckor av examineringar som avlöstes av en eftermiddags sommarlov som morgonen därpå vändes till jobb, som var alldeles nytt för mig. Sedan har dagarna gått i ett med att fixa och grejja inför M´s examen och igår jobbade jag och den dagen var rolig men rätt slitsam.

Så idag vaknar jag alltså med brännande ögon. Och det kanske inte är så konstigt egentligen…

En frukost och lite sakta mak, kan nog lösa detta. Vi ska sedan sätta igång och packa, för avfärd söderut. Vi ska nämligen hemhem och det, om något, får mig att slappna av. Vi ska fira häftiga födelesedagar, jobba lite, plocka liljekonvaljer, snusa efterlängtade och låta vinden fara i håret…, krama på syskonbarn och resten av familjen, sova i hammocken och helt enkelt- bara ha det gott.

Dagar av sommarlov/semester och laddning av batterier. Det är det vi ska syssla med närmsta tiden…

…ATT BARA HA DET GOTT.

– Önskar DIG en bra dag, ta hand om dig!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4