När jag vaknade i morse visste jag inte riktigt var jag var.

I mitt morgonruffsigaste jag, kunde jag ändå räkna ut att jag varken var hos mamma och pappa eller hos svärisarna. Och då jag blev väckt av ett älskling, det är frukost, så kom jag direkt på att… Jag är hemma. 

Yes. Hemma i lyan, i lilla staden. Vi anlände rätt sent igårkväll/inatt. Varför? Därför.

Mannen har viktigt jobb idag som ej går att missa, därför är vi här, över dagen. Såklart hade han kunnat åka själv men då skulle jag ha haft så himla dåligt samvete och varit orolig, så vi gjorde detta knas till en mysig roadtrip istället.  Många mil av onödigt körande kan tyckas. Men, det är värt det!

Så idag är det torsdag. Mannen jobbar och jag myser här hemma. Ljuvligt!

IMG_8565

Blommorna som bott hos min mor och svärmor under veckorna hemmahemma, får nu komma tillbaka på sina platser igen. Vackert bagage va? 😀IMG_9519

Regnet smattrar. Jag har baltandörren öppen och njuter av den friska luften. Jag springer ut och in genom dörren och har redan hunnit varit nere på stan och köpt mera jord och lite grejs. I gummistövlar och regnkappa planterar jag lite nytt, planterar om, kramar basilikan så jag doftar ört långa vägar… och sen packar jag om också. Stor-väskan ska bli en liten bara-över-helgen-väska. En torsdag i min smak!

Åh, tänk att jag är hemma! Jag låtsas att det är lagom långt för att kunna åka såhär. Tänk, om det vore sanning.

HA EN FIN TORSDAG!

KRAM/lillafrun


G-VMBJT57ZE4