När det är sommar, grönt och skönt, så känns det på något vis som att livet är så lätt att leva. I alla fall lättare än på vintern när det är tusen grader kallt och mörkt och ja, du fattar.
Sommaren är ljuvlig, för både kropp och själ. Dock lite farlig, för en snurris som jag…. Man behöver ju faktiskt vila och ta det lugnt, sova några timmar..fastän det är ljust dygnet runt…

Idag är det midsommardagen. Och inatt har det minsann vräkt ner regn. Och som jag njutit. Finns det något mysigare än att ligga inne i en stuga och höra smattret mot taket? Det finns heller knappast någonting annat som får en att slappna av så, som sommarregn. I alla fall inte för mig.

Så mitt i det gröna, sköna, soliga, inspirerande- så uppskattar jag lite smågrått, regn och en lång sovmorgon. Det fick jag idag.

Men nu minsann, skiner solen och jag och M har precis kommit in efter ett intervallpass.
Vi lade upp det såhär;
Kuta uppför backen, gå ner, gör 12 armhävningar, kuta uppför backen, gå ner, gör 12 rygglyft. Sen höll vi på sådär tills vi sprungit backen 10 gånger och gjort övningarna 5 omgångar vardera. (Typ 20 min löpning som uppvärmning och nedvarvning)
Hemma igen körde vi axelpressar+bicepscurl med tabata-timern. Plus en tabata-planka.
Fett bra pass, jag är glader!

20130622-155857.jpg

…Och nu redo att hoppa in i den ved-eldade bastun. Sommaren alltså, ljuvlig för både kropp och själ.

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4