Nämen! Inte blev det någon mjukstart inte, det blev lång dag direkt. Men jag gillar’t!

Det har varit hur varmt som helst idag. Såklart hade det varit härligt att hinna med ett bad, men jag tycker verkligen om att jobba när det är sol. Alla människor är så glada då!

Idag har jag fått höra att jag ”kokat god glass”, är så ”gullig och snäll som serverar påtår” och har hår ”som blänker”. Gulliga panter-tanter alltså! ;D

20130625-161942.jpg

Nu har jag ätit mellis och legat ute på baltanen, i solen en stund. En solrand rikare är jag nu, solen är stark!
Nu har den gula dragit bakom dom mega-alldeles-för-stora tallarna och jag tänker därför byta om och ge mig ut, med snabbskorna på! Ett nytt pass-upplägg ska testas. Jag är pepp! 😀 (dock lite orolig över träningsvärken från gårdagens tabata. Men på’t ba!)

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4