IMG_0007

Precis såhär, med massa mjukt under mig och massa mjukt över mig, har jag spenderat min kväll. Till största delen. Jag har legat ute och hört på blåsten som verkat ha anlänt och bestämt sig för att prova bo här, åtminstone ett tag…

Jag låg där, nyvaken, kvällen höll på att bli ganska sen. Jag hade tidigare tänkt att jag skulle rasta benen genom en pw idag. Men det kändes väldigt långt bort där och då.

Vips, så var jag i alla fall ute. I den tropiska sommarkvällen och traskade. Och jag plockade rödklöver och blåklockor. Och, shhh, jag snodde en rosenknopp också.

bild (4)Ifrån en hansaros-häck, med typ tre miljarder åttahundrafemtionio roser på. Så, det var nog okej, tänkte jag. Men jag stack mig, stoppade rosen i fickan, gick vidare och kände mig olydig precis hela vägen hem.

IMG_0025Jag ångrar inte en sekund att jag tog mig ut, trots att det var väldigt skönt där under filten. Nu fick benen traska, hjärta slå, jag fick andas friskluft och njuta av min meditation; plocka blommor.

IMG_0021

Rödklöver finns i kuddfodralet där i bakgrunden. Fiffigt!
IMG_0019

Sommarblommor.

Nu har äntligen mannen kommit hem ifrån jobbet och vi ska mysa ute på baltanen. Avsluta dagen där vi började den, alltså. En dag med lite M-tid. Det gäller att ta vara på stunden nu, med andra ord.

GODNATT!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4