Idag är det fredag.

Och det känns ju i luften på något vis. Du vet säkert vad jag menar! Jag har dock lite torsdag i huvudet, men är nog inom kort i ”fredags-mood”. Har precis kommit hem ifrån jobbet och jag njuter så av att tassa runt här hemma, barfota och i skönaste mysklänningen. M har städat, allt utom att skura golven. Det vill jag göra, och det vet han. Jag är så kär i min älskade man. Snart har vi varit gifta i ett år, det är ju inte klokt alltså! 😀

Skura golv, göra efterrätt och hinner jag (vilket jag på något vis alltid lyckas med…. många inte……..) så ska jag ut på en löptur innan kvällens vänner-mys. Det låter som en strålande eftermiddag tycker jag!


bild 3 (1)

Vackra blommor på jobbet.

Badhusparken bistro & café, i Piteå.

Allt fika är hembakt, alla matpajer är hemlagade och så vidare och så vidare. HUR bra!?  Det är galet mysigt där!

Kom och fika eller ät, eller båda! Välkommen! 😀

bild 5

Det här med rosa, det kan inte gå till någon överdrift va? 😉 Nä, jag tänkte väl det!

Ha en skön eftermiddag!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4