Å vilken ljuvlig eftermiddag/kväll/natt det här blev.

Mannen och vännen C kom in genom dörren med händerna fulla av matkassar, lagom till att min efterrätt i ugnen var klar och alla golven var knäskurade. Doften av nystädat och nybakat, fiiiinns ju typ inget bättre! (känns som att jag säger så ganska ofta. kontenta: det finns MYCKET som är bra här i livet!).

Jag stack ut genom dörren för en löprunda i eftermiddagssolen. Mannen satte igång att laga mat och när jag kom hem igen och hade duschat, så ramlade vänner in genom dörren. Alla kunde ju inte vara i köket, tänkte jag…så jag fick lyxen att stå och piffa till mig framför spegeln. Du vet, borsta håret och rosa kinden. Förstååår du vilket lyx?

Men jodå, jag hjälpte till jag med. Fler vänner ramlade in och jag bara älskar det. Du vet, köket är fullt och alla fixar och trixar. Såklart gillar jag när jag fixar allt och bara får säga varsågoda och sitt! men den här grejen, att laga, fixa, greja, duka och förbereda tillsammans, det är något alldeles särskilt. Denna kväll blev alldeles underbar, preciiis som jag hade tänkt mig, fastän ännu lite bättre.

Återigen. Tacksam för livet!

IMG_0027

E kirrar tzatzikin.
IMG_0035

C grejjar med potatissalladen.IMG_0045

Makarna H plockar blommor. Maja-hunden hänger på!

min

Huur magisk är inte denna bild. M har målat vårt nya-gammla bord vitt och vi premiär-åt idag vid det ikväll, ute på gräsmattan, med vår bröllopsdukning (KLICKA HÄR!). IMG_0069

Kottarna kryllade!IMG_0067

Solen sken!mindTvätten hängde på tork.

IMG_0148Och värdarna kom visst med på ett kort också. Bästis-vännen E lekte med vår kamera. 😉 Hihi!

Ja. Som en enda stor familj är vi. Det är så vi funkar. Sagolikt!

(Så fort min tid räcker till, så ska jag visa dig mer bilder ifrån kvällen och även dela receptet på efterrätten. Den var galen!)

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4