Hej i natten!

Det är Jag nu!

Vilken kapning alltså. Min hunk slutar aldrig att överraska mig! Han är väl bara för, nästan outhärdligt, underbar!? Kanske blir det han som får ta över här i fortsättningen? Nää.. då kommer jag att få grav-allvarlig skrivabstinens och längta efter er, era goa kommentarer och peppande ord! Så är det!

Idag har jag haft en sjumila-lång dag på jobbet. Klockan har tickat på många varv. Men för mig, har dagen gått i ett nafs! Jag visslar, fnissar och gapskrattar mig igenom dagarna. Det är så vansinnigt trevligt att jag inte riktigt tror att det är sant! 😀 Mannen kom och hälsade på och jag blev alldeles pirrig i kroppen. En lunch på tu man hand och M sa Det här känns som en date. Så, vi bestämde det, att det var en date.

Jag har hunnit vara hemma en kort stund, tagit mig ett bad och sitter nu och skriver till dig i mjukaste morgonrocken. Jag ska sleva i mig en skål med kvarg, müsli, kokos, kanel och kiwi. Innan jag stupar i säng.

image (5)

Min date för dagen och resten av livet. Den där ruffsiga frillan och det småvassa skäggstubbet och det finurliga leendet och dom snälla, blåblå ögonen. Åh. Love you!

bild (5)

Jag tog mig en rast och gick ett varv runt cafét och genom dagens loppis. Det är så vackert där ikring, eller hur?bild (7)

Ja och såhär såg jag ut när jag precis kommit hem. M kom ner till jobbet ännu en gång och höll sällskap med mig på väg hem. Att cykla i en varm och regnig sommarnatt, bredvid varandra. Kvalitetstid! I min cykelkorg hade jag ett
nytillskott i min burksamling. Jag tyckte att jag fyndade, medan M tyckte att det var ett hutlöst pris på burken. Jag håller det för mig själv 😉 Jag är nöjd och ser framför mig en söt pelargon eller så, planterad däri!

Nä hörni!

Nog svamlat. Imorn är det söndag och vi är lediga tillsammans. Magiskt!

TACK FÖR IDAG!

KRAM/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4