Om du visste vad jag sovit gott i natt!

En sovmorgon och lugn och skön frukost ute på baltanen har startat dagen. M´s vansinnigt vitmålade bord har fått ta platsen ifrån det lillalilla. Det blev så himla bra. Frukosten rymdes ju hur bra som helst 😀

IMG_0220

Dagens godaste mål!

IMG_0228

Idag är det söndag och vilodag står, stort skrivet i pannan på mig.

Jag är galet nöjd med denna vecka, på alla sätt och vis. Livet har flutit på, som en dans! Målet var att både hinna jobba, träna, träffa vänner, umgås med maken och hinna andas där emellan. Jag lyckades! När det gäller träningen, så lade jag pusslet i början på veckan och har sedan följt det till punkt och pricka- mitt bästa tips för att lyckas få in alla önskade träningspass varje vecka!

Vi hörs om ett tag igen, jag har så mycket jag vill skriva om!

NJUT DIN SÖNDAG!

KRAM/lillafrun

G-VMBJT57ZE4